UTILE
 HOTELURI
  LIVRARI LA DOMICILIU
 TAXI
 MEDICAL
 FARMACII
 BEAUTY SALONS
TOT O DATA - ghid cultural informativ al orasului Iasi
IN IASI

 

IN IASI
 CINEMA
 TEATRU
 OPERA
 FILARMONICA
 EXPO
 EVENIMENT
 CENTRE CULTURALE
 CONCERT
 
 RESTAURANT
 BAR
 CLUB
 PIZZERII

TOT O DATA este ghidul bilunar de informatie culturala si petrecere a timpului liber si se adreseaza unui public variat: tineri si maturi, ieseni sau turisti, barbati si femei, toti avind în comun o caracteristica distincta: sint persoane active cu venituri ridicate, care îsi petrec timpul liber în oras.

TOT O DATA este revista in care gasesti tot odata. Nu e nevoie sa rasfoiesti zeci de ziare, pliante sau fluturasi, e suficient sa deschizi revista si sa citesti ce te intereseaza despre cinematografe, teatre, centre culturale, universitati, restaurantele si barurile din centrul Iasului, fast food-uri, centre de afaceri, hoteluri, saloane de infrumusetare si multe altele. Iar daca doresti ceva anume, nimic mai simplu: revista este structurata astfel incit sa gasesti ce doresti imediat. Iar daca iti faci griji ca nu stii de unde s-o iei, problema e ca si rezolvata, pentru ca cele 7000 de exemplare ale revistei
TOT O DATA
se distribuie gratuit in peste 100 de locatii în Iasi.

In octombrie 2001 pe piata media si-a facut aparitia o noua publicatie. TOT O DATA este prima revista de informatii culturale si de petrecere a timpului liber din oras si o prezenta unica pe piata ieseana.

Inca de la primul numar revista si-a mentinut tirajul de 7000 de exemplare, tiraj aproape insuficient acum, pentru un public care incepe sa constientizeze utilitatea acestui gen de publicatie. Intrat pe o piata needucata, ca un adevarat deschizator de drumuri,
TOT O DATA
s-a concentrat pe un segment semnificativ al pietei de consum: revista se distribuie in toate cele noua hoteluri din oras, in cele mai importante baruri, restaurante, cluburi si discoteci.

Intr-un centru universitar cu traditie, cum este Iasul, publicul-tinta a unei astfel de publicatii este foarte bine reprezentat: tinerii, si in general persoanele dinamice cu venituri peste medie, dispuse sa aloce sume importante pentru intretinerea si imbunatatirea modului de viata sint cititorii TOT O DATA.

Singura revista distribuita gratuit din oras, TOT O DATA se gaseste la locul potrivit, cu informatiile potrivite. (format PDF)

ZONA UAU

MARKMEDIA

CAMEX


RADIO HIT

TRICORP Events

OAMENI SI COMPANII