CAMEX

UTILE
 HOTELURI
  LIVRARI LA DOMICILIU
 TAXI
 MEDICAL
 FARMACII
 BEAUTY SALONS
TOT O DATA - ghid cultural informativ al orasului Iasi
IN IASI

 

IN IASI
 CINEMA
 TEATRU
 OPERA
 FILARMONICA
 EXPO
 EVENIMENT
 CENTRE CULTURALE
 CONCERT
 
 RESTAURANT
 BAR
 CLUB
 PIZZERII
DIN COPOU LA VALE

Fratele cel mare al lui Mihai Malaimare

Mare boroboata si cu Big Brother asta... Nebunie totala, dom'le, nu altceva. Dupa ce, în urma cu un an, nu ne bucurasem decât de nurii lu' Sexy Marioara si de ineptiile sudoritei (asta vine de la "sudoripar" banuiesc), io-te ca anul acesta, concurentii Fratelui cel Mare au vrut sa ne satisfaca latura voyeurista a fiecaruia dintre noi (hai, nu va coditi, ca fiecare ati mai tras cu ochiul cateodata, fie pe gaura cheii, fie la Purcica, nu neaparat la persoane de sex opus, ci chiar si la de alea de acelasi sex, ca sa ai un termen de comparatie, nu?) înca din prima saptamâna, ba înca din prima zi de concurs. Toata lumea din casa si-a dat seama ca cel mai mare "hop" al concursului era dezvelirea partilor intime, nu neaparat efectuarea actului sexual. Iar fetele, baietii si bisexuala si-au cam aratat fiecare, si unul la altul, si la telespectatori, cu ce sunt dotati de la Dumnezeu, fetele - cu doua tâte, baietii - cu sula, si toti - cu cururi (traiasca domnul academician Graur!). Ei, si ce? Asta a fost, am vazut ca tinerii sunt normali din punct de vedere anatomic (poate doar negrul acela de Aly e un pic exagerat - ce sa-i faci, oftica!), iar acum asteptam sa vedem ce se mai întâmpla în continuare pe acolo prin casa din cartierul Semanatoarea.

Numai ca, s-a gasit cine sa se sesizeze… CNA-ul normal, ca vorba aia, la 12 noaptea vedeau copiii doua tâte si chestia lui Aly… Omul cu prenume de gen neutru, Ralu Filip a început chiar sa faca cercetari cu politia, asupra concurentilor si sa le afle CV-ul…Mai mult, actorul cu fata de lut, Mihai Malaimare, mare sef de comisie de cultura în Parlament a afirmat ca va lupta cu toate fortele pentru interzicerea Big Brother si retragerea licentei de emisie Prima TV…Ei, na! Ho, hais, bolovane! Ce ai patit? Ti-ai dat seama ca aia sunt actori mai buni decât tine? Apropo, care e ultimul film în care ai jucat? Sau ultimul teatru? (Apropo, daca stie cineva datele astea, îl rog sa-mi trimita si mie un mesaj pe e-mailul de sub poza)

Cine esti tu, Malaimare? Un fel de Porumboiu, ca numele voastre sunt sinonime… Esti un actor ratat (vezi ca am vorbit cu Laura Stoica sa-ti faca si tie o melodie), un politician de doi bani, care ne faci sa râdem numai când îti vedem moaca.
Basca alti parlamentari din comisia lu' matale declara: "Sa codam aceste programe..Cei care vor sa se masturbeze în fata televizorului s-o faca pe banii lui". Domnilor, eu - si cred ca nu numai eu - ne mai uitam si la Big Brother nu numai ca sa exersam forta de frecare, ci din curiozitate si din dorinta de a vedea acest experiment cu oameni în loc de cobai… Asa ca pastrati-va mastrubarile intelectuale si evlavioase pentru altii… Apropo, se apropie Pastele si nu campania electorala… Asa ca lasati vrajeala…Si apropo, de ce v-ati uitat voi la emisiunea asta? Nu aveati somn acasa? Nebunaticilor!
Una peste alta, ce se întâmpla din partea oficialitatilor e din ce în ce mai jenant… Domnilor, potoliti-va! Exista o telecomanda pe lumea asta, iar noi înca mai avem discernamânt… Big Brother a fost interzis numai în tarile arabe, acolo unde dezvelirea unui genunchi e motiv de crima, dar numai acolo! Germanii au pus la bataie un milion de euro (!) si tin curajosii închisi în casa un an de zile… Pe oamenii astia din casa noastra nu i-a pus nimeni sa se înscrie, fac ce vor si ce si-au dorit, pe când voi va faceti de cacao… Ati declarat doliu national si ati întâmpinat cu Garda de Onoare a tarii, niste cadavre ale unor oameni (Dumnezeu sa-i ierte!) din care majoritatea erau la muncit ilegal sau chiar la furat, acum vreti sa desfiintati o televiziune nationala, sa îi luati licenta…Gata, ajunge! E jenibil cum va comportati!
Parerea mea.

MARKMEDIA

OAMENI SI COMPANII

RADIO HIT